Oud-leerlingen Praatcafé

4 februari en/of 9 maart? Van harte welkom!

 

We denken dat het een goed idee is om de namiddagbijeenkomst dit jaar samen met de opendeurdag te plannen. Onze school wordt dan opengesteld en er zijn leerlingen aanwezig die een rondleiding kunnen geven. U kan ook zelf nog eens een kijkje nemen in de lokalen en er zullen veel collega’s aanwezig zijn die u misschien nog kent of die graag een woordje uitleg geven. U bent welkom op zondag 4 februari van 15.00 tot 17.00 uur om te genieten van een koffie- en dessertenbuffet. Wij vragen u wel hiervoor in te schrijven door betaling van 10 euro op rekeningnummer BE23 7895 1111 0091, met duidelijke vermelding van uw naam.

 

Op vrijdag 9 maart 2018 vanaf 20.00 uur zetten we de deuren van onze cafetaria open voor iedereen die graag nog eens langs komt. We houden dan ons Praatcafé en zouden het fantastisch vinden om u massaal te mogen verwelkomen. We horen heel graag hoe het onze oud-leerlingen vergaat in hun leven, wat hen bezighoudt, hoe ze in het leven staan.

 

Wij hopen van harte dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe formule als wij en dat we u  mogen ontmoeten op 4 februari of 9 maart.